Rebaixes de les rebaixes


En el llibre Fashiopolis de Dana Thomas, l'autora pregunta a la dissenyadora eco i sostenible per excel·lència, Stella McCartney, què pot fer la gent sense massa pressupost que vulgui tenir un armari sostenible amb peces d'alta moda?- Si no pots -respon la dissenyadora- compra-ho a les rebaixes, o, a les rebaixes de les rebaixes, o, sinó compra de segona mà. Rebut, primer repte: Compra a les rebaixes o a les rebaixes de les rebaixes. El meu pressupost, segons càlculs, és de 1.500,00.- € anuals incloent-hi roba de dormir, de bany,abric, etc. Busco un total look de la dissenyadora, ja que hi som, bàsic i el més versàtil possible per anar-ho combinant amb altres peces del meu armari, provinent del consum de moda ràpida. Busco a la pàgina web de la dissenyadora, trobo:

Pantalons, preu: 465,00.-€, jaqueta: 865,00.-€, sabates: 650,00.-€, bossa 720,00.-€ i samarreta, preu 235,00.-€ TOTAL: 2.935,00.-€ bastant per sobre del meu pressupost anual.


Amb aquestes dades, inicio la cerca. Al món de les rebaixes, costa molt trobar exactament allò que busquem, color, talla, els més inexperts poden acabar amb quelcom tret d'un outlet de pa sucat amb oli. Sens dubte requereix molta paciència i pràctica, no tinc por! Em llenço al gran món de les compres on-line. De la gran quantitat d'ofertes, destaco:


OPCIÓ 1: Farfetch, una plataforma anglesa, de venda on-line, dedicada a les marques de luxe. Té una una secció de roba de segona mà que deixo per més endavant. Farfetch ofereix una gran varietat de marques, i sobretot els que aquí ens ocupa, una molt bona secció de rebaixes, gairebé puc reproduir el total look escollit. Hi trobo:

Pantalons amb un 50% de descompte, preu: 238,00.-€, jaqueta: 472,00.-€ i samarreta: 117,00.-€ Total 827,00.-€ no he trobat la bossa, ni les sabates que tenen un cost de 1.370,00.- €. Comprant aquestes tres peces de rebaixes, l'estalvi és de 695,00.-€ encara molt lluny de la meva butxacaOPCIÓ 2: YOOX, un clàssic, la plataforma italiana és una referència en la compra online. Com també Fartech, té una App i marca de roba pròpia. Pel que fa a la secció de rebaixes, tot i que en una primera vista l'oferta sembla menys sofisticada que l'anterior, trobo: Pantalons: 127,00.-€, les sabates no son les mateixes però pot servir, preu: 312,00-€, Combinant les compres a ambdues plataformes, el total look, sense la tote Farabella, surt per 1028.-€, em vaig aproximant!
OPCIÓ 3: The Outnet, part del grup Net-a-porter-YOOX, ofereix una col·lecció paral·lela de peces de la temporada anterior. La pàgina està ben dissenyada i és fàcil trobar el que busques o fer descobriments. Definitivament, la millor selecció en general i les millor ofertes. Disponible en App. Tot i que he hagut de modificar la selecció original, la jaqueta és model Iris. Pantalons, 198,00.- €, blazer 462,00.-€, sabates 455,00.-€, no trobo samarreta, així que pel mateix preu escullo una camisa de seda 219,00.- € i pel que fa a la bossa trobo una mida més petita, 550,00.-€. Preu del total look: 1.884,00.-€ quasi el 50% del preu a botiga de la marca i totalment fora del meu abast.OPCIÓ 4: La llum al final del túnel! Styligth un cercador de productes de moda, bellesa i decoració, on podem comparar preus, ofertes i comprar en les 1,300 botigues online que recullen en la seva plataforma. Hi trobo un Tote Falabella, aixó sí, color beige per 477,00.-€ i les sabates de plataforma Elyse per 370,00.-€ curiosament a Yoox, que en la meva cerca a la plataforma no havia pogut trobar.
Encara hi ha una altra opció:  ShoppingScanner com també Styligth és un motor de cerca de moda, bellesa i disseny. Hi ha algunes diferències amb la seva germana anglesa, la cerca de producte ofereix, per defecte, la possibilitat d'incloure en els resultats, peces de segona mà. També trobem articles sobre moda i tendències, que des de la pàgina d'inici i fent servir el seu motor de cerca ens ofereix mil i una possibilitats per aconseguir l'últim look de la Meghan Markle.


Finalment, comprant d'aquí i d'allà, el total look de l'Stella McCartney, amb petites variacions surt per 1.553,00.- € poc assumible per la meva butxaca tenint en compte que supera per poc tot el meu pressupost per l'any! Hauré de considerà la segona mà.
Recent Posts

See All
subscriu-te al meu butlletí
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2020 by Glowriette. Proudly created with Wix.com