Rent-a-closet

OPCIÓ 3:

El que sembla pot ser el futur dels nostres armaris; lloguer vs. compra, el súmmum de la sostenibilitat! Deixa't estar d'anar consumint moda que un cop feta servir, la mitja diuen, és de cinc a set vegades, es quedarà penjada a l'armari i que al cap dels anys te n'hauràs de desfer. Renova contínuament el teu vestuari, allarga el cicle de vida de les peces, estalvia temps i diners i sigues part d'una comunitat amb consciència mediambiental. I atreveix-te a lluir peces que d'altra manera no t'atreviries a tenir al teu armari. Ho té tot, no?


Malauradament, no són masses, encara, les opcions que podem trobar al nostre territori, i gens temptadores, si les comparem amb botigues pioneres com Rent the runaway als Estats Units, on pots llogar roba per una ocasió, per una escapada de cap de setmana, pel dia a dia, entre moltes opcions i que, fins i tot , ofereix roba per embarassades, The front row a Londres que ofereix un servei d'estilistes amb qui et pots trobar i provar-te la roba com també ho fa la francesa Panoply que regalima, amb la seva selecció de roba i de dissenyadors, aquell Je ne sais quoi tan parisenc.

Tot i això, estic plenament convençuda que hem de donar suport aquestes plataformes i ajudar a crear una oferta més amplia, que pugui satisfer les demandes estètiques del nostre armari:

Amb nom poc afavoridor, Pislow neix de dues apassionades de la moda i la tecnologia, així es defineixen elles. Amb seu a l'Anoia, a la seva pàgina web, únicament en castellà, mencionen dissenyadors com Versace, Dolce & Gabbana, Bimba y Lola, etc., però no hi ha manera de poder accedir al catàleg i fer-nos una idea. El sistema és "senzill" -i ho poso així,entre comentes, perquè sempre m'ha semblat molt complicat definir l'estil d'algú fent-li escollir entre "que te emociona: terciopelo ,rayas, o transparencias"-. Un cop donada d'alta i fet el test, es pot escollir entre tres modalitats. A partir de 39 € al mes, rebràs a casa una caixa sorpresa, amb dues peces de roba i un complement. Ofereixen molta flexibilitat i si una peça no t'agrada o no et va bé te la canvien.


Aposten per dissenyadors joves i moda sostenible. Per gaudir dels seus productes has de fer un test d'estil, subscriure't, i escollir un dels seus plans. Des de treinta euros al mes, pots gaudir d'un armari nou cada trenta dies. Si alguna peça t'agrada molt, la pots comprar. Si no Et poden enviar suggeriments abans de fer-te arribar el teu box per si lo teu no són les sorpresesCom a les anteriors, t'has de donar d'alta, omplir un qüestionari i seleccionar la subscripció/ BOX que vols rebre a casa i que varia de preu segons els dies i la quantitat de peces. Tres opcions, des de la Flax: trenta-nou euros per cinc peces durant dotze dies, a la Diva: vuitanta-nou euros per deu peces de roba durant un mes. La teva BOX arribarà amb la roba seleccionada totalment personalitzada per estilistes, segons les teves respostes al qüestionari, així ho postulen a la seva pàgina web. Molta marca de Fast Fashion: MANGO, ASOS, Other Stories tot i pronunciar-se a favor de marques sostenibles.Molt dedicada a ocasions especials, casaments de nit, de dia, bateigs... Es troba a faltar roba per casaments un xic més bohemis. Treballen moltes marques, Ralph lauren, Dona Karan,Maje, etc. Venda de sabates i molt tocats i pameles pels bodorrios. Cal destacar, sens dubte, els paquets de lloguer mensual de roba pel dia a dia. Esculls tu les peces que vols incloure a la teva subscripció. Et permet ser més atrevida a l'hora de seleccionar, per exemple un bonic abric de primavera a quadres de BAUMUNDP FERD GARTEN, o un vestit maxi floral de GOSTH. Té botigues a diverses ciutats, demoment no en te a BarcelonaMarca local de comerç just, pots consultar l'impacte mediambiental de les peces. Ofereixen opció a lloguer, tan sols has d'escollir el look i el pots lluir per un mes , a Barcelona tenen dues botigues, al carrer Santa Anna i al Carrer Verdi


Això és tot de moment, espero que l'oferta de roba de lloguer creixi ben aviat. Sens dubte a la que surti d'aquest confinament provaré alguna d'aquestes opcions. Ja us diré que em trobo!

subscriu-te al meu butlletí
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2020 by Glowriette. Proudly created with Wix.com