Estilisme
Personal Shopper  Management 

 Branding   Social Media

Events Content    Fundraising 

Mare i creativa - la darrera crisi em va apartar del món de l'art, almenys com a creadora. Ara mateix, preguntant-me on ens durà aquesta nova crisi.
Sempre he tingut un especial interès per la moda, recordo, amb tretze anys anant amb les amigues (duiem uniforme) a una botiga de segona mà al carrer Pelai, crec que es deia Bahia. Volia semblar-me a Lou Reed!, cosa que la meva mare volia evitar a tota costa però no va poder evitar que em tallés el cabell ben curt. No sabent molt bé cap on tirar vaig decidir estudiar pintura a l'escola Massana. Els anys noranta els vaig passar a Nova York, crec que si aleshores hagués existit Instagram, no hauria tingut rival! Durant la temporada en què feina de becària a un estudi de disseny del carrer 27, alumnes del Fashion Institute of technology em paraven a preguntar quina classe impartia!

Amb la meravellosa Eleanor Estes

no anàvem de compres; fèiem prospeccions de totes i cadascuna de les botigues de segona mà de la ciutat! Els carrers del Soho eren les nostres passarel·les, eren els dies en què la Chloë Sevigny es passava el dia a la porta de Liquid Sky la botiga de Lafayette St. on treballava. Quan al 99 vaig marxar a Los Àngeles a fer el màster en Art i Multimedia a CalArts revenia peces que comprava a botigues de segona mà a botigues perdudes per Midwood, Brooklyn o Simi Valley, recordo amb pena per haver venut un 2.55 autèntic per 50$ ! Inicio aquest projecte Façon Glowriette amb dues directrius claus: Investigar les relacions de l'art amb la moda, i trobar la manera un armari sostenible i amb estil.

Contacte

subscriu-te al meu butlletí
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2020 by Glowriette. Proudly created with Wix.com